Υπηρεσίες

Μεταφορά λυμάτων


Η επιχείρησή μας διαθέτει ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων, που πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή μεταφορά λυμάτων από το χώρο σας προς όποιο σημείο επιθυμείτε.


Αντλήσεις υδάτων πάσης φύσεως


Εάν ο χώρος σας έχει πλημμυρίσει λόγω έντονων καιρικών συνθηκών από φρεάτια που έχουν φράξει κ.ά., επικοινωνήστε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας για να σας λύσουμε το πρόβλημα.

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε την άμεση άντληση υδάτων από υπόγεια, γκαράζ, κατοικίες και αποθηκευτικούς χώρους σε όλο το νομό Καβάλας και του γύρω νομούς.

Με τα μηχανήματά μας μπορούμε να φτάσουμε ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Τα βυτία μας διαθέτουν αντλίες υψηλής απόδοσης, για την πλήρη άντληση υδάτων.

Ενοικιάσεις χημικών τουαλετών


Η χρήση χημικών τουαλετών έχει επεκταθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια για λόγους υγιεινής και προστασίας του περιβάλλοντος. Ακόμα και σε υπαίθριους χώρους, όταν υπάρχει εκεί ανθρώπινη παρουσία και δραστηριότητα, η ύπαρξη χημικής τουαλέτας είναι απαραίτητη.

Η επιχείρησή μας διαθέτει χημικές τουαλέτες, τις οποίες σας τις προσφέρει για ενοικίαση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να νοικιάσετε τις χημικές τουαλέτες που διαθέτουμε για το χρονικό διάστημα που εσείς επιθυμείτε.

Η μεταφορά των χημικών τουαλετών στο χώρο σας, πραγματοποιείται με τα ιδιόκτητα οχήματα της επιχείρησής μας.

parallax background

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρετούμε όλο το νομό Καβάλας και του γύρω νομούς,
24ώρες το 24ωρο, ακόμα και σε εορτές και αργίες.


Ανταποκρινόμαστε άμεσα και οικονομικά σε κάθε σας ανάγκη.