Εκκενώσεις Βόθρων

Κάθε βόθρος, αναλόγως με το πώς έχει κατασκευαστεί, πρέπει να εκκενώνεται με τον κατάλληλο τρόπο, έτσι ώστε μην υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον.

Η επιχείρησή μας Λουκουκίδης Γεώργιος, η οποία εδρεύει στην Καβάλα, χάρη στη μακροχρόνια πορεία της στο χώρο και διαθέτοντας άρτιο επαγγελματικό εξοπλισμό, αναλαμβάνει, με ταχύτητα και συνέπεια, εκκενώσεις βόθρων σε όλο το νομό Καβάλας και τους γύρω νομούς.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα υψίστης αναρρόφησης που μας επιτρέπουν να φτάνουμε ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια και γραφεία.

Η διαδικασία εκκένωσης του βόθρου σας πραγματοποιείται με απόλυτη προσοχή, αποφεύγοντας τη μόλυνση του περιβάλλοντος χώρου. Έτσι, μετά το πέρας των εργασιών μας, ο χώρος σας θα είναι απόλυτα καθαρός.

Αναλαμβάνουμε:

  • Άντληση και μεταφορά λυμάτων πάντως τύπου
  • Εκκενώσεις βόθρων
  • Μεταφορά βιομηχανικών αποβλήτων
  • Την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης επιχειρήσεων και βιομηχανιών, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις ISO

Τέλος, πραγματοποιούμε τη μεταφορά των λυμάτων από το χώρο σας στα Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων, με βυτιοφόρα όλων των μεγεθών. Έτσι, η εκκένωση και η μεταφορά γίνεται άψογα, με αποτέλεσμα ένα υγιές και πεντακάθαρο περιβάλλον.

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρετούμε όλο το νομό Καβάλας και τους γύρω νομούς,
24ώρες το 24ωρο, ακόμα και σε εορτές και αργίες.


Ανταποκρινόμαστε άμεσα και οικονομικά σε κάθε σας ανάγκη.